Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής με έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων βάσει υπάρχουσας μελέτης εφαρμογής και επίβλεψη των εργασιών με χρονικό προγραμματισμό και φωτογραφική τεκμηρίωση.


Στην υπηρεσία που παρέχει η ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ περιλαμβάνονται: προ-κοστολόγηση (προϋπολογισμός) της κατασκευής πριν την έναρξη των εργασιών, καθημερινή παρακολούθηση & επίβλεψη των εργασιών (τήρηση ημερολογίου του έργου), τήρηση όλων των κανόνων ποιότητας και προδιαγραφών του έργου, συνεχής ενημέρωση του πελάτη για το κόστος και τον χρόνο, ποιοτικό έλεγχο της κατασκευής, τεχνική υποστήριξη ακόμη και μετά την παράδοση του έργου.


Στην περίπτωση ανακαίνισης, αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση του χώρου προτείνοντας τη βέλτιστη λύση για τον πελάτη, πάντοτε σε συνδυασμό με την ενεργειακή αναβάθμισή του. Γίνεται προσχέδιο για την κάτοψη και πρόταση για την εσωτερική διακόσμηση. Σε δεύτερη φάση, επιλέγονται τα υλικά και προϋπολογίζεται το έργο. Η ανακαίνιση ξεκινά βάσει του προσυμφωνημένου κόστους και χρόνου παράδοσης.

Επιστροφή

Φόρμα Εισαγωγής

Στατιστικά Επισκεπτών

211836
Σήμερα
Χθες
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχων Μήνας
Σύνολο
19
84
383
2098
211836

Διεύθυνση IP : 54.162.218.214
Ώρα Server: 2017-09-22 00:19:19