Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής με έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση - κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων βάσει υπάρχουσας μελέτης εφαρμογής και επίβλεψη των εργασιών με χρονικό προγραμματισμό και φωτογραφική τεκμηρίωση.


Στην υπηρεσία που παρέχει η ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ περιλαμβάνονται: προ-κοστολόγηση (προϋπολογισμός) της κατασκευής πριν την έναρξη των εργασιών, καθημερινή παρακολούθηση & επίβλεψη των εργασιών (τήρηση ημερολογίου του έργου), τήρηση όλων των κανόνων ποιότητας και προδιαγραφών του έργου, συνεχής ενημέρωση του πελάτη για το κόστος και τον χρόνο, ποιοτικό έλεγχο της κατασκευής, τεχνική υποστήριξη ακόμη και μετά την παράδοση του έργου.


Στην περίπτωση ανακαίνισης, αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση του χώρου προτείνοντας τη βέλτιστη λύση για τον πελάτη, πάντοτε σε συνδυασμό με την ενεργειακή αναβάθμισή του. Γίνεται αποτύπωση του υπάρχοντος χώρου, προσχέδιο για την κάτοψη, πρόταση για την εσωτερική διακόσμηση, τρισδιάστατη απεικόνιση. Σε δεύτερη φάση, επιλέγονται τα υλικά και προϋπολογίζεται το έργο. Η ανακαίνιση ξεκινά βάσει του προσυμφωνημένου κόστους και χρόνου παράδοσης ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Επιστροφή

Φόρμα Εισαγωγής

Στατιστικά Επισκεπτών

453011
Σήμερα
Χθες
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχων Μήνας
Σύνολο
16
102
412
3615
453011

Διεύθυνση IP : 3.236.241.39
Ώρα Server: 2023-03-22 04:30:33